POČINJE DRUGI KRUG JEDINOG DEČIJEG KVIZA U SANDŽAKU!

POČINJE DRUGI KRUG JEDINOG DEČIJEG KVIZA U SANDŽAKU!

Veliki projekat portala A1, dečiji kviz znanja doživeo je ogromno interesovanje i to ne samo u Sandžaku već i šire.  Organizatori kažu da su prezadovoljni prvim krugom i da su u toku poslednje pripreme za drugi krug. 

Glavni i odgovorni urednik portala A1 je istakao da ekipa A1 daje sve od sebe da znanje bude najveći pokretač naših mališana.

„Primarni cilj portala A1 bio je da okupimo što više dece i  vratimo prave vrednosti koje su, nažalost, u poslednje vreme zaboravljene  a to su znanje, edukacija i druženje. Čini mi se da se deca u poslednje vreme sve manje druže jedni sa drugima a sve više sa tehnologijom što će prouzrokovati negativne posledice po celokupno društvo“,  rekao je glavni i odgovorni urednik portala A1 Enes Radetinac.

Koliko je projekat uspešan svedoči i činjenica da su čak i nacionalne televizije prenosile informacije o ovom događaju.

„Pripreme za drugi krug se privode kraju. Uveli smo neke novine a sve s ciljem da deci bude zanimljivije i da krajnji ishod bude znanje i dobra zabava“, dodaje urednik i organizator kviza.

Ovom prilikom obaveštavamo takmičare koji su ušli u drugi krug da će biti kontaktirani istog dana i da će svi imati podjednako vremena da se pripreme za kviz.

Inače,  u realizaciji portala A1 je sredinom decembra prethodne godine oživeo dečiji kviz znanja posle mnogo godina. Jedini kviz ove vrste u Sandžaku okupio je preko dve stotine osnovaca iz Novog Pazara, Tutina, Raške, Sjenice i drugih gradova. Kviz su podržali grad Novi Pazar, opštine Tutin, Raška i Sjenica, Bošnjačko nacionalno vijeće kao i mnogi privrednici iz navedenih opština.

Sve učesnike očekuju mnoge nagrade a najbolje očekuje laptop, putovanje, novčani vaučeri i još mnogo toga!

 

 

CATEGORIES
Share This