Počeo upis na Univerzitetu u Novom Pazaru: Mogućnost dobijanja stipendije

Počeo upis na Univerzitetu u Novom Pazaru: Mogućnost dobijanja stipendije

Upis na Univerzitetu u Novom Pazaru traje do 5. jula, a ove godine biće objavljen i konkurs za stipendije, rekao je za portal A1, finansijski menadžer UNINP-a, MSc. Haris Zogić. On je izrazio zadovoljstvo ranim odzivom budućih studenata, posebno za popularne smerove poput grafičkog dizajna, informatike i ekonomskih nauka.

„Veoma smo zadovoljni sa odzivom u ovoj ranoj fazi upisa. Posebno interesovanje vlada za već atraktivne smerove kao što su grafički dizajn, informatika, ekonomske nauke, ali svakako očekujemo i veliki broj prijava na ostalim smerovima,“ istakao je Zogić.

Univerzitet u Novom Pazaru je, kako kaže Zogić, prepoznatljiv po svom nastojanju da pored visokokvalitetne nastave, svojim studentima pruži i praktična znanja.

„Univerzitet u Novom Pazaru je prepoznatljiv u svom nastojanju da, pored veoma kvalitetne nastave i obrazovanja, svojim studentima pruži što bolju spremnost u praktičnom smislu, organizujući posete kompanijama, javnom i privatnom sektoru, te dovođenjem vrhunskih stručnjaka iz ekspertnih polja kako bi studentima što bliže približili praksu pored teorije,“ naglasio je Zogić.

Ove godine, Univerzitet u Novom Pazaru neće menjati cenu školarine, a biće organizovan i konkurs za stipendije za najbolje učenike i one koji su najugroženiji.

„Ono što želim da istaknem je da Univerzitet u Novom Pazaru ove godine neće menjati cenu školarine, a svakako ćemo imati konkurs za stipendije za najbolje učenike i za one koji su najugroženiji,“ rekao je Zogić.

Zogić je uputio poziv svim zainteresovanima da se prijave u junskom roku, napominjući da će najbolje rangirani studenti u junskom roku imati prednost za stipendiju.

“Pozivam sve zainteresovane da se prijave u junskom roku, obzirom da će najbolje rangirani studenti u junskom roku imati prednost za stipendiju. Upisni rok će za one koji ne stignu da se prijave sad u junskom roku biti organizovan i u septembru,“ zaključio je Zogić.

 

CATEGORIES
Share This