Pazarci i Tutinci ukrali 100.000 paklica cigareta

Pazarci i Tutinci ukrali 100.000 paklica cigareta

Zbog ukradenih 100.000 paklica cigareta nadomak Kraljeva, uhapšeni su I. N. (1990), E. K. (1998) i M. A. (1998) iz Tutina. Protiv dvadesetjednogodišnjaka iz Novog Pazara biće podneta krivična prijava zbog pomaganja u izvršenju krivičnog dela, a protiv njegovog dvadesetosmogodišnjeg sugrađanina krivična prijava zbog sumnje da je učinio krivično delo prikrivanje, saopšteno je danas iz MUP-a.

Prema saopštenju MUP-a, I. N., E. K. i M. A. su, u noći između 23. i 24. juna, izvršili krađu u dogovoru sa dvadesetjednogodišnjakom. Kamion koji se nalazio na parkingu u Konarevu kod Kraljeva bio je meta njihovog plana, a ukradene cigarete procenjuju se na vrednost od oko 22 miliona dinara.

Dodatno, dvadesetosmogodišnjem muškarcu se stavlja na teret da je pomogao ostalim osumnjičenima u prevozu ukradenih cigareta.

I. N., E. K. i M. A. su trenutno zadržani do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, biće privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu. Očekuje se dalje postupanje pravosudnih organa kako bi se ovaj slučaj okončao i osigurala adekvatna sankcija za osumnjičene.

CATEGORIES
Share This