Opasno po život: Građani u strahu zbog nakrivljene bandere u Pazaru (video)

Opasno po život: Građani u strahu zbog nakrivljene bandere u Pazaru (video)

Drvena bandera, nakrivljena i dotrajala, slika je koja bode oči u ulici Vehba Kolašinca u Novom Pazaru. Kako meštani ove ulice kažu žive u strahu da bandera ne padne. Kontaktirali su sve one čija je odgovornost da se ovaj problem reši, no, kako meštani kažu niko se nije odazvao. Kontaktirali su na kraju ekipu našeg portala kako bi im se ovaj problem rešio.

Meštani ove ulice brinu za svoju bezbednost.

„Zvali smo jutros sve, niko neće da izađe, niko neće da pogleda, a onda smo vas pozvali da bi svi videli ovo stanje. Pre neko veče sam stigao iz inostranstva i nisam mogao u svoje dvorište da uđem, ne znam koliko dugo je ovako stanje“,  kazao je jedan od građana ove ulice.

Strah i zabrinutost nisu krili nu ostali meštani ove ulice.

Ova bandera se sklanja još od prošle godine, radili su novu liniju bandera ovog leta, uz moju dozvolu na par mesta su stavili bandere ali još uvek nisu sklonili ovu banderu koja se vremenom sve više krivi, samo što nije pala. Naselje je veliko , ova linija je za celo naaselje, međutimo, deca idu u školu, ja ni ulaz više ne mogu da koristim normalno. Sa svima sam bio u kontaktu letos i kazali su, da će da saniraju, međutim, bandera samo što nije pala. Mi smo potkočili banderu, ja ne znam da li će ona da padne ili neće. Pogledajte žice, sa naše kuće su već zategnute, a strujomeri su tu. Ne znamo koga više da zovemo, sve odgovorne smo zvali. Niko se ne odaziva zato smo pozvali vas, jer nama treba neko da nam pomogne, ako hoće da nam pogne hoće, ako neće onda da je pustimo da padne, e onda će doći sigurno. Najviše se plašim od udara struje, jer tu može neko da pogine. Tražimo da nam se pogne, da se ovo izmesti, ima još nešto malo kablova, dužnost je elektrasa da ovo uradi, nije moja, ako hoće, a ako neće onda ćemo tražiti drugi izlaz, idemo dalje prema Beogradu, kada neko pogine biće kasno“, kazao je meštanin ulice Vehba Kolašinca.

CATEGORIES
Share This