Novopazarska policija ponovo zaplenila oružje

Novopazarska policija ponovo zaplenila oružje

Radnici odeljenja kriminalističke policije iz Novog Pazara, grupe za suzbijanje droga, izvršili su pretres stana i drugih prostorija u ulici Zlatiborska, gde je tom prilikom pronađen jedan pištolj, kao i više komada municije.

O ovom događaju obavešten je Osnovni javni tužilac u Novom Pazaru koji je odličio da se lice S. A. (1981) sasluša u svojsvu osumnjičenog za izvršeno krivično delo “Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija” iz člana 348 stav 1 i da se istom odredi mera zadržavanja do 48 časova.

Ovo je još jedna u nizu od akcija radnika odeljenja kriminalističke policije grupe za suzbijanje droga koji su uspešnim akcijama zaplenili veliku količinu opojnih droga kao i oružja i eksplozivnih naprava.

Samo u mesecu aprilu je čak 10 lica zadržano u trajanju od 48 čašova za izvršena krivična dela “Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija” iz člana 348 i “Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga” iz člana 246 KZRS.

CATEGORIES
Share This