Novopazarki hitno potrebna naša pomoć (video)

Zbog povrede od pre 30 godina, Mersija Bibić godinama ne spava. Ona je povredila kičmu zbog čega je već godinama u invalidskim kolicima. Nažalost to nije sve, njoj je dijagnostikovana paraplegija i ona se mora operisati. Za operaciju nažalost nema dovoljno novca, a svaka noć je za nju nova borba za život.  Bolovi su kaže neizdrživi, a novac za operaciju još uvek nema.

Nezgoda prilikom koje je dozivela povredu kicme, Mersiji je zauvek promenila život.

“Pre 30 godina imala sam povredu kičme i od tad sam u kolicima, a imam mnogo jak bol. Pojavio se bol u kičmi i nozi. Išla sam vise puta u Beogradu, poslednji put sam bila na VMA, gde mi je doktor predložio da svoje lečenje nastavim u Turskoj. Nada da ponovo prošetam je jako mala, meni je bitno samo da se bol ublaži, jer noćima ne spavam, pijem terapiju. Tokom boravka u Turskoj, a i nakon povratka imala sam jak bol u nozi, primala sam trodone u infuziji nekoliko dana i bila sam mnogo bolesna”, kazala je Mersija.

Nakon što su joj lekari iz Beograda savetovali da lek potraži u Turskoj, Mersija je tako i ucinila.

“Javila sam se doktorima u Turskoj i otišla na pregled o svome trošku, jer je to privatna bolnica i košta baš puno. Doktor koji me je primio rekao mi je da neophpodna operacija da se uradi kičme, jer prilikom povrede pukao nerv, I to stvara veliki bol u desnoj nozi”, nastavlja Mersija.

Jedini osećaj koji ona u nogama ima je bol, koji se prostire duž cele desne strane tela, Jedino rešenje je operacija.

“Bitno mi je samo da se bol ublaži, jer ja spavam sedeći. Ne mogu da spavam normalno”, dodaje ova Novopazrka.

Nažalost, Mersija za operaciju nema dovoljno novca.

“Ja ne mogu više ovako, volela bih da se ta operacija odradi, a ni ovako ne mogu da živim, jeste da ne je strah, ali mora se. Za operaciju je potrebno 17.200 evra, tako su mi rekli . Ja taj novac nemam”, kaže Mersija.

Mersijina poslednja nada su dobri ljudi, koji će joj pomoći da što pre dođe do cifre od 17.200 evra.

“ Bila bih zahvali svakome od srca da učestvuje ko koliko može”, kaže Novopazarka kojoj je potrebna naša pomoć.

Svi oni koji žele da joj pomognu to mogu učiniti uplatom na njen dinarski ili devizni račun, a možete je i lično potražiti u prostorijama Novopazarske banje.

CATEGORIES
Share This