Novopazarka koja se porodila sa 60 godina za svoje dete ima samo jednu želju (video)

Novopazarka koja se porodila sa 60 godina za svoje dete ima samo jednu želju (video)

Novopazarka Atifa Ljajić, nakon mnogo godina priželjkivanja i čekanja, u ulozi majke ostvaril se u svojoj 60-oj godini, a kako kaže, to joj je bila jedina želja, da dobije dete. Za nju su mnogi govorili da je medicinski fenomen.

Ona je pre pet godina na svet donela živu i zdravu devojčicu i njen san je od tog dana posao stvarnost.

„Ostala sam trudna u 59-oj godini, a moju devojčicu sam rodila u 60-oj godini. Moja želja je bila velika, da dobije, dete, pa mi trudnoća nije teško pala“, istakla je Atifa Ljajić.

Prema njenim rečima, lekari su joj pomogali u svemu, kako bi njeno održavanje trudnoće bilo stabilno. Ona je šest meseci provela u bolnici u Beogradu.

Na reakcije ljudi Atifa se nije mnogo obazirala. Želela je samo da ostvari svoju želju i rodi dete.

„Kako će drugi reagovati, meni nije važno. Hvala Bogu meni se želja ispunila, dobila sam svoje dete zdravo i pravo“, rekla je ova Novopazarka.

Atifa Ljajić je samohrana majka. Sa suprugom se razišla ubrzo, nakon što se njihova ćerka rodila .

„Predao je za razvod braka, razveli smo se. Otisao je svojim putem, a ja sam svoje dete uzela sa sobom“, naglasila je ona.

Devojčica ima pet godina. Raste u ljubavi koju joj Atifa neizmerno pruža, iako ona sada ima 65 godina, kaže da joj za njenu ćerku nije ništa teško.

„Sama sam je gledala i odgajila. Sa njom mi ništa nije teško i bila sam sva srećna kada sam je nosila i išla u prodavnicu“, kaže Atifa.

Stan u kojem je žive Atifa sa ćerkom nije bio u dobrom stanju, te su se često selile. Međutim, danas je sve drugačije. Ona sa svojom ćerkom živi u novom stanu, a plaćanje kirije preuzela je anonimna donatorka iz inostranstva.

„Stari stan mi je prokišljavao i što bilo kiše, morala sam se selit u drugi stan. U jednu ruku nosila sam svoju devojčicu, a u drugoj stvari, jer nije imao niko da mi pomogne. Bilo mi je teško, ali hvala Bogu to vreme je prošlo“, naglasila je Novopazarka i dodala  da joj je život sada mnogo bolji i lakši.

Atifi je ostala još jedna neispunjena želja i kaže da će dati sve od sebe da svom detetu obezbedi sigurnu budućnost.

„Najviše bih volela da njon kupim stan, da znam da ima svoj krov nad glavom i to mi je sada jedina želja“, dodala je ona.

Njena hrabrost i ljubav, motivacija su mnogim ženama širom sveta. Oni koji misle da je nešto nemoguće, priča Atife Ljajić je dokaz da se snovi i želje mogu ostvariti.

CATEGORIES
Share This