Novopazarac pretio Višem javnom tužiocu

Novopazarac pretio Višem javnom tužiocu

Za osumnjičenim  Novopazarcem S.D. (43), koji je pretio Višem javnom tužiocu u ovom gradu Mileni Mrvić i njenoj porodici, traga Novopazarska policija, piše Radio Sto plus.

Prema nepotvrđenim informacijama, on joj je u sredu popodne, slao tekstualne i glasovne poruke, preteći njoj i njenoj deci, o čemu je ona odmah obavestila policiju.

S.D. je više puta osuđivan, a novopazarska policija uhapsila ga je početkom marta jer je prilikom redovne kontrole u njegovom džipu pronašla pištolj sa metkom u cevi i još 17 komada municije, te ga je zbog toga Viši sud, kao višestrukog povratnika, osudio na pet godina i dva meseca zatvora, posle čega je doneta odluka da na slobodi čeka odlazak na izvršenje kazne, prenosi ovaj radio.

Više tužilaštvo se žalilo na takvu odluku, a Apelacioni sud u Kragujevcu je usvojio i naložio da se S.D. vrati u pritvor. Prema nezvaničnim informacijama koje ima Novopazarski radio, S.D. je pretnje uputio kada je saznao da mu je ponovo određen pritvor.

Njegovo ime u javnosti se pominjalo i u decembru 2019. godine kada je ranjen u Beogradu prilikom, kako se spekulisalo, primopredaje narkotika.

Aiša Alić

RUBRIKE
Podeli