Novi Pazar dobio još jedan ekskluzivni salon nameštaja Numanović

Novi Pazar dobio još jedan ekskluzivni salon nameštaja Numanović

Uz veličanstveno otvaranje najnovijeg salona nameštaja u srcu Novog Pazara, brend Numanović započinje novo poglavlje svoje bogate priče. Ovaj događaj nije samo prilika za slavlje, već podsetnik na neprekidni tok predanosti, inovacija i kvaliteta koji su utkani u srž ovog brenda.

Otvaranje ovog salona ima ogroman značaj za lokalnu privredu i zajednicu pružajući mogućnost zapošljavanja za građane.

Priča o Numanoviću počinje decenijama unazad, kada je vizionar i osnivač Avdulatif Numanović postavio temelje onoga što će postati jedan od najcenjenijih brendova nameštaja u regionu. Njegova posvećenost, inovativnost i nepokolebljiva posvećenost kvalitetu postavili su standard koji Numanović i danas sledi.

Sa rastom i razvojem, ključni pokretači napretka bili su Sead i Suad Numanović. Njihova strast, liderstvo i inovativni pristup usmerili su brend ka novim horizontima uspeha. Pod njihovim vođstvom, brend se proširio, uveo nove linije proizvoda i postao poznat po sposobnosti da pruži jedinstvena rešenja koja odgovaraju modernim životnim prostorima.

Danas, sa svojih 300 zaposlenih, Numanović stoji čvrsto na tržištu sa preko 20.000 kvadratnih metara proizvodnog prostora, 15.000 kvadratnih metara izložbenih salona, te 3 maloprodajna salona u Beogradu i 2 salona u Novom Pazaru. Njihova posvećenost inovacijama i tehnološkom napretku dovela ih je do toga da budu nosioci mnogih prestižnih nagrada, priznanje za trud i strast prema
stvaranju.

Dizajniran da bude mesto gde se sastaju elegancija, funkcionalnost i inovativnost, novi salon pruža kupcima ne samo nameštaj, već i inspiraciju za kreiranje domova iz snova.

CATEGORIES
Share This