Nove šanse za nezaposlene u Novom Pazaru i Tutinu

Nove šanse za nezaposlene u Novom Pazaru i Tutinu

U Pazaru će se 25. aprila, a u Tutinu 26. aprila održati Sajam zapošljavanja koji će omogućiti direktno povezivanje nezaposlenih lica s poslodavcima radi pronalaženja posla. Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) će takođe na ovom sajmu održati promociju svojih javnih poziva, pružajući dodatne šanse za zaposlenje.

Aida Bojadžić, PR novopazarske filijale NSZ u svom obraćanju istakla je važnost ovog Sajma u Novom Pazaru i Tutinu kao platforme na kojoj nezaposleni mogu direktno razgovarati sa poslodavcima i tako doći do zaposlenja.

“Želela bih ovako javno da iskoristim da pozovem sva nezaposlena lica, aktivne tražioce posla da poseže Sajam u Novom Pazaru a i u Tutinu i da iskoriste ovu priliku jer će na jednom mestu imati ukupno četrdeset oldičnih poslodavaca sa kojima mogu prosto da porazgovaraju i samim tim sebi olakšaju da dođu do posla”, kaže, Aida Bojadžić, PR novopazarske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ).

Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) u Novom Pazaru pored Sajam zapošljavanja gde će povezati nezaposlene sa poslodavcima, istovremeno će iskoristi priliku da promoviše svoje javne pozive. Na samom sajmu, fokus će biti i na detaljnoj prezentaciji aktuelnih javnih poziva nezaposlenima, pružajući im dodatne mogućnosti za zapošljavanje.

“Ono što želim da istaknem je to što ćemo uporedo pozivanjem naših poslodavaca i informiranjem o sajmu bismo vršili i promociju naših javnih poziva i ono što ćemo na samom sajmu raditi je to što ćemo detaljnije predstaviti našim poslodavcima aktuelne javne pozive”, dodala je Aida Bojadžić, PR novopazarske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ).

Preko 1500 nezaposlenih lica je pozvano na sajam, i njima će biti ponuđeno blizu dvesta otvorenih radnih mesta, pružajući mogućnost za pronalazak posla.

“Sa druge strane pozvali smo sigurno preko 1500 nezaposlenih lica, aktivnih tražilica posla jer imamo otvorenih blizu dvesta slobodnih radnih mesta.”, dodaje Aida Bojadžić.

Bojadžić je na kraju svog obraćanja još jednom uputila poziv svim poslodavcima i nezaposlenima da posete Nacionalnu službu (NSZ) i detaljno se informišu.

”Pozivam još jednom sve poslodavce i nezaposlene nas posete, da se raspitaju detaljnije o svim javnim pozivima. Naravno sve informacije mogu dobiti putem naših zvaničnih kanala komunikacije putem instagram stranice, na zvaničnim portalu službe nacionalnog zapošljavanja i naravno u neposrednom kontaktu sa našim saveznicima”, zaključila je Aida Bojadžić, PR novopazarske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ).

Podsećamo, Filijala Novi Pazar Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja u četvrtak, 25.aprila, sa početkom u 12h, u sali Doma omladine u Novom Pazaru dok će se Sajam u Tutinu održati 26.aprila, sa početkom u 11h, u sali Autotehna, u Tutinu.

 

CATEGORIES
Share This