Nova akcija policije u Sandžaku,uhapšeno više lica!

Nova akcija policije u Sandžaku,uhapšeno više lica!

Novopazarska policija  uhapsila je  H.H. (1997), osumnjičenog da je u poslednja dva meseca u selima na području Tutina i u Novom Pazaru ukrao kosačicu, motornu testeru za sečenje asfalta, kravu i tri mobilna telefona.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio tri krivična dela teška krađa i dva dela krađe, kojima je oštećenima naneta šteta od oko 2.500 evra, osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužilaštvu.

 

Takođe policija u Novom Pazaru, po nalogu nadležnog tužilaštva, podnela je  krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv jedne osobe, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo krađa.

Osumnjičeni se tereti da je na gradskom pravoslavnom groblju u Novom Pazaru u blizini crkve Svetog Petra i Pavla, ukrao veću količinu alata i ručnih mašina u vrednosti od 50.000 dinara.

Navedeni predmeti su pronađeni i vraćeni vlasniku.

Krivičnu prijavu  u redovnom postupku  policija je podnela i protiv jednog maloletnika, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo krađa.

Postoje osnovi sumnje da je maloletnik na gradskom stadionu u Sjenici, koristeći odsustvo oštećenog, ukrao od njega mobilni telefon.

Krivična prijava u redovnom postupku, zbog sumnje da je počinio krivično delo utaja podneta je i protiv maloletnikovog brata, kome je počinilac telefon predao, a koji ga je zadržao i koristio.

CATEGORIES
Share This