Nina Badrić večeras pred Novopazarskom publikom

Nina Badrić večeras pred Novopazarskom publikom

 Muzički festival “Stari grad”  će večeras na gradskom šetalištu u Novom Pazaru okupiti sve ljubitelje pop muzike. Ovogodišnji festival počinje koncertom Nine Badrić, jedne od najpoznatijih umetnica balkanske muzičke scene.

Druga noć festivala rezervisana je za grupu  Zana, a treće veče, 17. jula, posetioci će uživati u koncertu bosanskog benda “Rock ko fol”, koji izvodi kompozicije svih žanrova u rok maniru.

Direktor festivala Aladin Imamović rekao je ranije novinarima da im je cilj da priušte muzički užitak i da ugode svim ukusima.

”Očekujemo veliki broj posetilaca i siguran sam da će ove tri festivalske večeri biti sjajne, jer su izvođači vrhunskog kvaliteta. Takođe, tokom Starog grada biće održan i Festival šopinga, uz popuste i akcije.”, rekao je Imamović.

Koncerti sve tri večeri počinju u 21 čas, a organizator festivala, koji je osnovan 2004. godine, je Mass Entertainment Group, suorganizator Kulturni centar, a pokrovitelji su Grad Novi Pazar i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

Aiša Alić

RUBRIKE
Podeli