Nezrina Kurtanović: Prihvatila bih izvinjenje ali nikada ne bih zaboravila (video)

Nezrina Kurtanović: Prihvatila bih izvinjenje ali nikada ne bih zaboravila (video)

“Sigurno mu ne bih prekinula vezu i spustila slušalicu, prihvatila bih izvinjenje ali ne bih nikada zaboravila“, rekla je gostujući u emisiji “Posmatranje“ na portalu A1 radnica dostave Glovo Nezrina Kurtanović koja je nedavno bila žrtva nasilja.

Odgovarajući na pitanja u emisiji koja je bila posvećena napadu na nju, Nezrina je takođe naglasila da ju je majka nasilnika kontaktirala u nameri da se novonastala situacija reši na civilizovan način, ali je Nezrina odbila poziv jer, kako je ona rekla, nema problem sa njegovom majkom već sa njim.

“Prihvatila bih poziv i izvinjenje, čak bih ga pitala i zašto ali ne bih zaboravila“, zaključila je Nezrina.

Podsetimo, radnica dostave Glovo u Novom Pazaru Nezrina Kurtanović pretučena je dok je obavljala svoj posao. Nju je u mraku fizički napao tridesetdvogodišnji sugrađanin F.M. Nezrina kaže da lično ne poznaje napadača i da joj nije jasan razlog fizičkog nasrtaja. Prema Nezrininim rečima fizikom napadu nije predhodio bilo kakav incident. Nakon informativnog razgovora u Policijskoj stanici u Novom Pazaru, Novopazarac F.M. koji je fizički napao radnicu dostave Glovo pušten je na slobodu.

Dž.Z.

CATEGORIES
Share This