Nesvakidašnji događaj u porodilištu u Novom Pazaru

Nesvakidašnji događaj u porodilištu u Novom Pazaru

U novogodišnjoj noći u novopazarskom porodilištu, preslatka Džana, novorođena devojčica stara tek tri dana, pokupila je sve simpatije dežurnog osoblja i porodilja.

Svojim stajlingom u duhu aktuelnog praznika, detinjom lepotom i čistotom svojstvenom samo nevinim dečijim dušama, ulepšala je svima na odeljenju akušerstva ovu noć i probudila nadu u lepšu i svetliju godinu pred nama. Zato je i proglašena misicom novogodišnje noći.

Džana je u porodilištu poželela dobrodošlicu na ovaj svet i prvim bebama rođenim u 2021. godini, Ajlin, teskoj 3349 g i Alejni od 2850 g. Obe novorođene bebice su zdrave, i ocenjene najvišim ocenama na rođenju.

Presrećna majka male Ajlin uživala je u prvom kontaktu sa svojom bebicom odmah po presecanju pupčane vrpce.

Čim je Ajlin rođena, zaboravila je na svaki bol kroz koji je strpljivo prošla i za naše sugrađanke uz želje da budu zdrave i srećne u novoj 2021. godini, ima i poruku da je uloga majke najveći božiji dar, da ne oklevaju sa odlukama o rađanju dece, već da rađaju, i da Džana, Ajlin i Alejna žele da imaju puno prijatelja.

Svaka je beba najlepša, i sve naše rođene bebe su pobednici.

U novopazarskom porodilištu je i u toku 2020. broj novorođenih beba premašio brojku od 1900 što ovo porodiliste čini jednim od najvećih u Srbiji.

A. Kardović Radetinac

RUBRIKE
Podeli