Najveći dečiji festival u Novom Pazaru (VIDEO)

Najveći dečiji festival u Novom Pazaru (VIDEO)

Povodom Međunarodnog dana deteta, koji se obeležava 1. juna, Udruženje defektologa i Grad Novi Pazar organizovali su dečiji festival pod nazivom „Čarobni svet“. Cilj festivala bio je da se deca i roditelji okupe na jednom mestu i vrate starom načinu zabave, oslobađajući se moderne tehnologije.


Gradski park je danas zablistao u punom sjaju. Dečiji festival, jedan od najvećih u Novom Pazaru, okupio je mnoštvo dece i roditelja, ali i brojne organizacije i institucije koje su učestvovale na samom festivalu.

Organizatori su se potrudili da sve protekne u najboljem redu, a vesela atmosfera i osmesi na licima prisutnih bili su najbolji dokaz uspeha manifestacije. Mejra Gusinac i Emela Koničanin, glavne organizatorke događaja, sa ponosom su istakle: ”Prelepo se osećamo, možete da vidite i čujete po mom glasu kakva je bila organizacija ali smo zaista srećni kad vidimo kako se deca smeju kako su vesela a tek nas čekaju dalje aktivnosti koje ćemo organizovati.

Imali smo mnogo izazova ali na kraju je sve vredelo kad vidimo da je ovako nešto organizivano i kada vidimo da je došlo ovoliko ljudi, i da se odazvalo ovoliko dece. Nadamo se da će ova manifestacija postati tradicija i obećavamo to”.

Na ovoj manifestaciji, prisustvovao je i gradonačelnik Novog Pazara, Nihat Biševac koji je izrazio zadovoljstvo zbog prilike da provede vreme sa najmlađim sugrađanima. Takođe je pohvalio organizatore za izvanrednu organizaciju događaja, ističući da su upravo mladi budućnost i bogatstvo ovog grada.

“Prelepo je ovde, jedan od najlepših dana u godini kad imamo priliku da se družimo sa najmlađim našim sugrađanima, mališanima koji su stvarno bogatstvo ovog grada i budućnost našeg grada.

Želim da se zahvalim organizatorima koji su ovo stvarno prelepo organizovali i vidimo da je ovde mladost grada Novog Pazara”, rekao je gradonačelnik Novog Pazara, Nihat Biševac.

Bio je ovo poseban dan ispunjen smehom i pozitivnom energijom u Novom Pazaru i nadamo se da će postati tradicija.

CATEGORIES
Share This