Najsavremeniji centar slušne akustike otvoren u Novom Pazaru

Najsavremeniji centar slušne akustike otvoren u Novom Pazaru

U novotvorenom slušnom centru žitelji Novog Pazara moći će da telefonski zakažu svoj termin i besplatno testiraju sluh, a stručni tim Neurotha obučen je podjednako i za rad sa odraslima i sa decom.  Besplatno testiranje će se raditi u gluvim sobama po visokom austrijskom standardu, u uslovima kakvih nije do sada bilo našem tržištu.

Neuroth je jedna od najstarijih i najvećih porodičnih kompanija za slušnu akustiku u Evropi koja obezbeđuje slušne aparate, bavi se zaštitom sluha, a specijalizovan je i za dečju
akustiku, optiku i medicinsku opremu za ORL odeljenja bolnica.

Prema rečima Petera Jagodiča, regionalnog direktora, Srbija za njih predstavlja važno tržište. Namera Neurotha je da pojača svoj prsustvo u našoj zemlji, otvaranjem slušnih centara u
svim većim gradovima naše zemlje. Novi Pazar je dobio centar, koji se po izgledu, opremljenosti, ekspertizi zaposlenih i kvalitetu usluge ne razlikuje od najsavremenijih Neuroth slušnih centara u Austriji, Nemačkoj ili Švajcarskoj.

U našoj zemlji, a i generalno na Balkanu, ljudi se ustručavaju da potraže pomoć kada primete da ne čuju dobro. Frapantan je podatak da u proseku prodje čak i više od 7 godina pre nego što se obrate stručnjacima. Ako znamo da je slabljenje sluha degenerativna promena – jednom izgubljen sluh ne može se vratiti, onda je još važnije redovno proveravati svoj sluh.

U Neurothu testiranje sluha i savetovanje sa profesionalnim slušnim akustičarima potpuno je besplatno, baš kao i proba slušnih aparata individualno prilagođenih uhu korisnika.

Svi zainteresovani mogu testirati sluh i slušne aparate na nasoj adresi u Novom Pazaru Kej 37. sandzacke divizije 2, 36300 Novi Pazaru, telefon +381 20 630 073.

CATEGORIES
Share This