Na ivici incidenta tokom protesta u Novom Pazaru (video)

Na ivici incidenta tokom protesta u Novom Pazaru (video)

Zbog blokade saobraćaja tokom protesta u Novom Pazaru umalo je došlo do incidenta, kada je vozač automobila pokušao da prođe kroz blokirani kružni tok u centru grada. Tom prilikom došlo je  do rasprave između učesnika protesta i vozača „mercedesa“ bosanskih registarskih tablica. 

Protest “Novi Pazar ustaje protiv nepravde” održan je danas od 14h kada je na sat vremena, kao i pre nedelju dana,  blokiran kružni tok ispred Gradske uprave.

Na plakatu kojim se građani na društvenim mrežama pozivaju na protest stoji natpis “Decu, vazduh i reke vam ne damo”, uz fotografije Fahrudina Skarepa, Ernada Bakana i Fahrudina Mavrića.

Organizatori protesta i blokade i dalje nisu poznati, a među onima koji su podelili poziv je i osnivač Inicijative slobodnih građana Aladin Paučinac, koji zvanično ne preuzima organizaciju skupa.

Na prošlonedeljenom protestu okupilo se nekoliko desetina građana Novog Pazara koji su na sat vremena blokirali saobraćaj kružnim tokom ispred zgrade lokalne samouprave.

Skup je protekao bez incidenata, uz pojačano prisustvo policije u civilu, a prisustvovali su mu roditelji Skarepa, Bakana i Mavrića.

 

CATEGORIES
Share This