MMORC: Ne propustite priliku za kupovinu povoljnog softvera – Windows 10 za samo 8,92 eura Online trgovina

MMORC: Ne propustite priliku za kupovinu povoljnog softvera – Windows 10 za samo 8,92 eura Online trgovina

MMORC: Ne propustite priliku za kupovinu povoljnog softvera – Windows 10 za samo 8,92 eura

 

Online trgovina softverskih licenci MMORC.com pripremila je posebnu super ponudu za početak nove 2020. godine. S 14.  službeno je prekinuta korisnička podrška za Windows 7 i krajnje je vrijeme za nadogradnju na Windows 10, a njegova cijena ovdje iznosi tek 8,92 eura. Trajno je licenciran i aktiviran za jedan PC. No, ne zaboravite prilikom kupnje upisati promotivni kod BHH36 kako biste ostvarili popust od 36% na osnovnu cijenu i dobili navedene prava.

Kod BHH36 osigurava popust od 36% na sljedeće proizvode:

Kod BHH54 osigurava popust od 54% na sljedeće proizvode:

Kod BHH57 osigurava popust od 57% na sljedeće proizvode:

Kako kupiti softver?

Sam postupak kupovine vrlo je jednostavan. Nakon klika na link u tekstu kod željenog proizvoda, prikazat će vam se softver s punom cijenom u MMORC trgovini (cene će biti istaknute u američkim dolarima, što vrlo lako možete pretvoriti u eure odabirom na navigacijskoj traci). Navedena cijena je već sama po sebi vrlo povoljna, ali uz promo kod možete je dodatno spustiti. Na primjeru Windows 10 Pro OS-a to izgleda ovako:

U sljedećem koraku željeni proizvod dodat ćete u kupovnu košaricu:

Klikom na „Place Order“ započinjete postupak narudžbe. Tu sad ćete pronaći polje za upis promotivnog koda. Nakon upisa koda, aplicirat ćete popust na odabrani proizvod:

U istom prozoru odabirete načinplaćanja. Savjetujemo PayPal jer je tako najjednostavnije i najsigurnije. Ubrzo nakon plaćanja na e-mail će vam stići aktivacijski kod za kupljeni softver. Ipak, pazite – kupljena licenca ne vrijedi za nadogradnju s druge verzije Windowsa, već isključivo za aktivaciju nove svježe instalacije koju možete preuzeti sa službenih stranica proizvođača.

 

Ostalo izdvojeno iz ponude

I ne zaboravite iskoristiti kod BHH36 za dodatnih 36% popusta prilikom kupnje sljedećih proizvoda:

Windows:

Office:

Project:

Visio:

Paketi softvera:

Windows server:

SQL server:

Igre:

U slučaju bilo kakvih pitanja kontaktirajte support@mmorc.com

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.

(bug)

CATEGORIES
Share This