Ministar privrede: “Trenutno nemamo investicije za Novi Pazar“ (VIDEO)

Trenutno nema investitora koji bi ulagali u privredu ovih krajeva rekao je Ministar Slobodan Cvetković u toku današnje posete Novom Pazaru.On očekuje da se to uskoro može promeniti zbog radova koji su već u toku.

Na pitanje o mogućim novim investicijama u Novom Pazaru ministar Cvetković rekao je da oni rade na stvaranju uslova za investitore.

“Sad konkretno da vam kažemo da imamo investicije nemamo ali to je sve nešto što je živo i što možemo vrlo brzo očekivati, i u ovim drugim infrastrukturalnim projektima koje očekujemo i ovaj završetak saobraćajnice u Crnoj Gori i dalje putevi koji trebaju da budu u okruženju napravljeni. Mislim da će to sve dodatno podići potencijal ovog regiona i omogućiti da imamo i domaće i strane investitore.“

Kancelarija Fonda za razvoj u Novom Pazaru svečano je otvorena danas uz prisustvo ministra privrede, Slobodana Cvetkovića i gradonačelnika Novog Pazara, Nihata Biševca.

Pored njih, događaju su prisustvovali i direktorka Fonda, Tatjana Matić, ministar turizma i omladine, Husein Memić i drugi predstavnici tih institucija.

 

Zerina Torbić

CATEGORIES
Share This