Milion dinara za ugradnju “redomata” u gradsku upravu

Milion dinara za ugradnju “redomata” u gradsku upravu

Od sada bez gužvi i čekanja u redovima. Posao  u vrednosti od milion dinara za projektovanje i uvođenje “redomata”, sistema za upravljanje redovima u uslužnom centru, gradska uprava Novog Pazara, poverila je kompaniji “Avantech electronics” iz Beograda. Ova firma bila je druga po upešnosti, a prvu ponudu koju je tenderska komisija odbacila zbog neispunjavanja tehničkih zahteva bila je “Q tronic”-a iz Beograda koja je nudila 960.000 dinara, saznaje A1.

 

Kako je navedeno u tenderskoj dokumentaciji, implementacija sistema za upravljanje redovima u uslužnom centru lokalne samouprave, trebalo bi da omogući efikasnije pružanje usluga građanima.

Pomoću “redomata” građani će moći da izaberu uslugu i dobiju listić na kojem će biti odštampan redni broj, mesto (šalter) na kojem istu mogu ostvariti, a na raspolaganju će im biti i druge neophodne informacije.

Ovaj sistem će  građanima pružiti mogućnost da svoje termine  zakažu preko interneta, kao i da budu obavešteni SMS porukom o vremenu zakazanog termina. Takođe, pomoću ovog sistema ocenjivaće se i kvalitet pružene usluge.

Aiša Alić

RUBRIKE
Podeli