Meštani sela Dubnica u neverici zbog tragičnog ubistva žene (VIDEO)

Meštani sela Dubnica u neverici zbog tragičnog ubistva žene (VIDEO)

Teška noć za nama u Sjenici. Upravo ovde u selu Dubnica dogodilo se teško ubistvo. Tridesetdevetogodišnja A.A. zadala je nožem više uboda svojoj svekrvi ,usmrtivši je u selu Dubnica u opštini Sjenica, saznaje portal A1.

Prema dostupnim informacijama osumnjičena snaha je živela u Nemačkoj ali se u trenutku incidenta nalazila u Srbiji zbog postupka razvoda.

Policija je saopštila da je nesrećna svekrva preminula od višestrukih uboda nožem a incident se dogodio u porodičnoj kući. Slučaj je prijavljen nadležnim organima koji su brzo reagovali a iza nas su još uvek ekipe policije koje su na terenu.

Ono što smo saznali od najbližih komšija i rođaka je da se radi o izuzetno finoj, poštenoj i dobroj porodici.

U nastavku ćete pročitati šta su nam oni rekli dalje o ovom slučaju.

”To je jedna izuzetna porodica. Porodica koja nikada sa nikim nije imala ništa. To su stvari van pameti, normalan insan to je može da uradimo sem nekog ko je sto posto lud, drogiran ili ne znam. Šta je ovde bilo u pitanju ne znam, ovakvu porodicu da zadesi nešto ovako je katastrofa za ceo Sandžak, za sve nas ovde. Ne bih dalje da pričam stvarano su stvari katastrofalne.

Ova rahmetli žena što je preselila je moja sestra, ja i ona smo drugo koleno, to je poseban insan bio, tu nema reči, Allah da im se smiluje i njoj Dženet da podari, a svima sabura da da, i da nikad nikog ovo zlo ne zadesi”, rekao je brat nastradale žene.

Meštatin ovog sela sa suzama u očima, vidno uzrujan dodao je: “Teško to ne može da se čita, uzrujan sam, ne znaš na kakav je način ovo moglo da se desi bez razloga da dođe i ubije ženu u kuću. To je bez ikakvog razloga”.

Nakon ubistva snaha je pobegla iz ove kuće. Uhapšena je u Užicu, predata je nadležnim organima i na teret joj se stavlja teško ubistvo.

CATEGORIES
Share This