Meštane Šutenovca, kažu, niko ne čuje (VIDEO)

Meštane Šutenovca, kažu, niko ne čuje (VIDEO)

Vojkovačka ulica koja se nalazi u naselju Šutenovac nema asfalt i to građanima predstavlja veliki problem. Kažu da im obećavaju već četrdeset godina, ali niko ništa ne preduzima.

„Prijavi problem“, je rubrike portala A1 koja postojo zbog građana čije probleme niko ne čuje. Posetili smo Vojkovačku ulicu, pozvali su nas meštani kako bi nam rekli da zbog neasfaltiranog puta sve teže žive u ovom naselju.

„Ulica vidite i sami kakva je, zimi ne smemo da se spustimo autom. Deca se vode u školu, ovuda ne smeš da ih odvedeš. Gledaš kako ćeš da izgineš autom dole, haos živi. Ne znamo više kako da izdžimo ovde.“, rekla je Alma Hodžić, meštanka naselja Šutenovac.

Vojkovačka ulica se asfaltirala, ali nikada cela. Radovi su ove ljude iz nekog razloga uvek mimoilazili.

„Asfaltirano je sa dve strane, ovde nema još mnogo. Još to da se sastavi i da se svi meštani urahate.“, dodaje Alma.

Ovde se najviše plaše zime, kada padne sneg puta do kuće, kažu, skoro i da nema.

„Ovde je nikakav život. Naročito je teško zimi. Ostavljamo auto na dnu ulice da bi peške došli do kuće. I seoski su putevi bolji nego ovaj koji je blizu glavne magistrale.“, rekao je za A1 Iljaz Hodžić, takođe meštanin Šutenovca.

Kažu da ih niko nije obilazio, a mnogi su im obećavali rešenje. Na obećanje, tvrde meštani, svi zaborave čim prođu izbori.

„Ovo je van svake pameti, ako neko bude gledao ovaj put neka se zapita. Treba da dođu da obiđu ovaj teren ovde. Da vide kakva je ovde situacija. Lako je sedeti u kancelariji i tražiti glasove.“, kaže Šefkija Preljević.

Meštani se nadaju da će neko rešiti njihov problem pre zime, koja ovde zna da bude posebno teška. Priču meštana Vojkovačke ulice pogledajte u prilogu:

CATEGORIES
Share This