Melajac o protestima opozicije: Zar ćemo dozvoliti da nam Sjeničaci i Tutinci utiču na izbornu volju u Novom Pazaru (VIDEO)

Melajac o protestima opozicije: Zar ćemo dozvoliti da nam Sjeničaci i Tutinci utiču na izbornu volju u Novom Pazaru (VIDEO)

Na današnjoj konferenciji za medije predsednik Gradskog odbora SDP, Vahidin Melajac, osvrnuo se na dešavanja u Novom Pazaru nakon izbora. On smatra da opozicija zbog neuspeha na izborima sada pokušava da skrene pažnju građana organizovanjem protesta, čime žele da prikriju rezultat kojim nisu zadovoljni. 

Vahidin Melajac, predsednik gradskog odbora Sandžačke demokratske partije rekao je da su opozicione stranke počele sa masovnim pozivima Tutinaca i Sjeničaka na sutrašnji zakazani protest kao i da Sandžaćka demokratska partija neće dozvoliti da Tutinci i Sjeničaci utiču na izbornu volju Novopazaraca.

“Sandžačka demokratska partija je već u pregovorima sa našim tradicionalnim koalicionim partnerima iz Srpske napredne stranke (SNS) i verujte da će nova vlast biti formirana u rekordnom roku.

Takođe što se tiče Republičkih izbora ostvarili smo odličan rezultat i pregovori na tom polju idu odlično i mogu reći da ćemo u ovom mandatu imati najveću zastupljenost do sada“, dodaje predsednik Gradskog odbora SDP-a, Vahidin Melajac.


Melajac je naveo da nije lako ostvariti petu uzastopnu pobedu. Ističe da su od Stranke demokratske akcije Sandžaka (SDA) imali duplo više glasova tj sto odsto više glasova a od Stranke pravde i pomirenja (SPP) sedamdeset odsto više glasova i naglasio da to daje potvrdu i legitimitet stranci SDP. Melajac je dodao da u izbornom danu nije bilo nikakvih nepravilnosti i da nije moguće ponavljanje izbora.

“Sve što je u skaldu sa zakonom, mi smo za to. Prebrojaće se ponovo glasovi sa određenih biračkih mesta, nama je narod dao podršku i nema sumnje u to.

Objektivno gledano, nije moguće ponavljane izbora u Novom Pazaru. Niti jedne primedbe nije bilo, bili su tu u biračkim odborima predstavnici svih stranaka.“, kaže Melajac.

Ispred Sandžačke demokratske partije kažu da su zakazani protesti opozicionih stranaka slabost, neodgovornost i neprihvatanje realne situacije i poraza, te da čelinici strankaka SDA, SPP I GPS imaju za cilj da naruše mir i naprave nerede u Novom Pazaru i samim tim građane dovedu u opasnost.

 

 

 

CATEGORIES
Share This