Marinika Tepić u Novom Pazaru: Izađite da glasate (VIDEO)

Marinika Tepić u Novom Pazaru: Izađite da glasate (VIDEO)

Potpredsednica liste “Stranka slobode i pravde” ,Marinika Tepić na današnjem održanom karavanu “Srbija protiv nasilja” pozvala je sve građane da izađu na izbore u što većem broju kako bi došlo do promene vlasti i boljitka kako za građane Sandžaka tako i za građane cele Srbije.

Ona je danas tokom posete Novom Pazaru iznela program “Stranke slobode i pravde” kao i planove za građane Sandžaka ukoliko lista “Stranka slobode i pravde” ostvari pobedu na predstojećim izborima.

Navela je da ključna stvar na kojoj se treba raditi kada je Sandžak u pitanju jeste problem stranačkog zapošljavanja kao i da se treba posebno poraditi na pravnom sistemu i smanjenju korupcije unutar pravosuđa.

Na današnjem karavanu okupljenima obratio se i predsednik Gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Novom Pazaru, Benjamin Birđozlić.

“Izlazimo na lokalne i republičke izbore pod brojem 7.  Nadam se da će građani Novog Pazara prepoznati našu opciju, kao što su prepoznali i pre i da je ovo neka svetla budućnost, jedna prava opcija koja će da promeni stanje u Srbiji, stanje u Novom Pazaru i mislim da mi kao Stranka slobode i pravde zahtevamo i želimo da vratimo normalnost”, rekao je predsednik Gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Novom Pazaru.

Tepić je u obraćanju istakla da nema nikakve saradnje sa Srpskom naprednom strankom i Socijalističkom partijom Srbije, i da se to nikako ne dovodi u pitanje.

“Želim da pozovem sve građane Novog Pazara i celog Sandžaka da 17. decembar za njih bude svečani dan kada uzdignute glave treba da izađu i pokažu svoju volju.
Svaki građanin treba sa sobom da dovede bar po još jednog čoveka za ruku zato što samo izlaznost za 5% veća nego na prošlim izborila donosi zaista sigurnu smenu Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije i tog režima sa kojima nema nikakava saradnje, da ne bude tih otvorenih pitanja nakon izbora i da 17. decembra zaista pobedi normalan život”, istakla je potpredsednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić.

Ključni cilj koji “Stranka slobode i pravde” navodi jeste da se građanima Srbije i Sandžaka obezbedi normalan, slobodan i pravedan život.

CATEGORIES
Share This