Ljajić, Bektović i Rupić novi direktori javnih preduzeća u Novom Pazaru

Ljajić, Bektović i Rupić novi direktori javnih preduzeća u Novom Pazaru

Berin Ljajić će postati novi direktor „Direkcije za izgradnju„, Mirza Bektović će preuzeti funkciju direktora Centra za socijalni rad, dok će Tarik Rupić biti novi direktor Kancelarije za mlade (KZM) rekao je danas na konferenciji za novinare, predsednik Skupštine grada Novog Pazara, Samir Lekić.

U svom obraćanju, Samir Lekić, predsednik Skupštine grada Novog Pazara, otkrio je planove za imenovanje novih direktora javnih preduzeća koji će biti predloženi na sledećoj sednici Skupštine grada Novog Pazara.

“Ono što pretpostavljam da javnost i vas medije najviše interesuje, a to je ono što se tiče nekih novih imenovanja želim samo da najavim da će biti imenovan novi direktor javnog preduzeća za uređenje građevinskog zemljišta ili kako mi to zovemo ‘direkcija za izgradnju‘.

Na Skupštini će biti imenovan novi direktor tog preduzeća i on će biti Berin Ljajić i tu ćemo već ukoliko danas imati i napismeno u dnevnom redu za Skupštinsko zasedanje“, rekao je predsednik Skupštine grada Novog Pazara, Samir Lekić.

Novi direktor Centra za socijalni rad u gradu biće Mirza Bektović, dok će Tarik Rupić preuzeti ulogu novog direktora Kancelarije za mlade (KZM), izjavio je Lekić.

Lekić dodaje da verovatno to neće biti sve i da su još uvek u pregovorima za pojedine ustanove i javna preduzeća, ali za sada nemaju konkretna imena.

 

CATEGORIES
Share This