Konferencija o predstavljanju poslovnih ideja mladih

Konferencija o predstavljanju poslovnih ideja mladih

Mladi Novopazarci koji žele da unaprede svoje znanje i veštine biće u mogućnosti u četvrtak da prisustvuju konferenciji „Elevator Pitch“ – predstavljanje poslovnih ideja mladih“ u Kulturnom centru.

Program obuke “Sve na jednom mestu” namenjen je mladima koji su u potrazi za poslom, bez obzira kojom profesijom planiraju da se bave.

Organizatori navode da će mladi biti u mogućnosti da se upoznaju i sa korišćenjem savremenih digitalnih alata, a događaj uključuje tri govornika iz poslovnog sektora, koji će predstaviti uspešne poslovne prakse kako bi motivisali mlade ljude da prepoznaju sebe kao preduzetnike.

Na konferenciji će govoriti i gradonačenik Novog Pazara Nihat Biševac, ministar turizma i omladine Husein Memić, kao i šef operacije Sektora II Delegacije EU u Srbiji Martin Klauke.

Ovaj prekogranični događaj biće organizovan sa ciljem da promoviše uspešne poslovne prakse i bude mesto za takmičenje 20 najboljih poslovnih ideja mladih ljudi iz Srbije i Crne Gore.

Organizatori su Centar za omladinski rad, u partnerstvu sa Kancelarijom za mlade Grada Novog Pazara i partnerima iz Crne Gore, Forum MNE i Građanskom inicijativom mladih Rožaje, u okviru projekata „Sven a jednom mestu–Za socijalnu inkluziju i zapošljivost mladih“.

Konferencija počinje u 10 sati, u četvrtak, u Kulturnom centru u Novom Pazaru.

CATEGORIES
Share This