Kolašin pravo mesto za skijaše sa stazom od 26 kilometara (VIDEO)

Kolašin pravo mesto za skijaše sa stazom od 26 kilometara (VIDEO)

ljubiteljima zimskih sportova iz Novog Pazara  ove zime na raspolaganju  je i Ski centar Kolašin sa 26 kilometara skijaških staza na Bjelasici, koje opslužuje najmodernija i  najsavremenija šestosedna žičara. Ski centar Kolašin od Novog Pazara udaljen je do 3 sata vožnje.

Kako je kazao direktor Skijališta Crne Gore Miloš Popović, zajedno sa Ski centrom Kolašin 1450, na Bjelasici,  ove zime, ljubiteljima zimskih sportova biće na raspolaganju oko 26 kilometara skijaških staza.

“Ove sezone imamo i dva kilometra novih staza. Sada ovo skijalište raspolaže sa 6, 5 kilometara staza, koje opslužuje najmodernija i  najsavremenija šestosedna žičara. Zaključili smo ugovor za izgradnju još jedne žičare, koja će povezati ovaj sa ski centrom Kolašin 1450, kao i za 15 kilometara dodatnih skijaških staza.  Na taj način bićemo, ne samo konkurentni, već i dominantni u regionu”, rekao je Popović.

Inače, manifestacijom Winter opening, koju su organizovali Ministarstvo održivog razvoja i turizma (MORT) , Nacionalna turistička organizacija (NTO) I Skijališta  Crne Gore, na Ski centru Kolašin 1600 počela je zimska turistička sezona. Iako nije bilo dovoljno snega za skijanje, bogat zabavni program, koncert Indire Forza (ex Colonia), promo cene pića, panoramska vožnja žičarom, omogućili su posetiocima dobar provod.

 

 

RUBRIKE
Podeli