Emir Ličina još jedan od novinara koji je doneo nagradu portalu A1

Emir Ličina još jedan od novinara koji je doneo nagradu portalu A1

Nagradu za najbolju TV reportažu na temu „Gorštak sa Golije: Imaćemo dece koliko bog da“, emitovanu prošlog meseca na Televiziji Kurir, osvojio je novinar portala A1 Emir Ličina. Organizatori ovog projekta ističu da je Emir ispunio sve kriterijume, zbog čega je njegov prilog od strane žirija ocenjen kao najbolji. Nagrada se dodeljuje za medijski doprinos borbi protiv depopulacije u Srbiji.

„Iznenađen sam nagradom i slobodno mogu reći da nisam očekivao ovako veliko priznanje, ali sa druge strane ova nagrada će mi biti  još veći vetar u leđa, kako bih nastavio da napredujem u ovom poslu“, kaže novinar Emir Ličina. 

Ovo priznanje našem novinaru Emiru Ličini ujedno je važna i za portal A1, jer ova medijska kuća iznedrila je, pre svega dobre ljude, a onda i izuzetne novinare, a to dokazuje još jedna nagrada, koja je u rukama novinara  A1, ističe glavni i odgovorni urednik portala A1 Enes Radetinac.

„Naši novinari su primer kako se radi kvalitetno i u interesu građana, kako Novog Pazara, tako i okoline, a to je dokazao još novinar portala A1 i dopisnik Televizije Kurir Emir Ličina“, zaključio je Radetinac.

Emir Ličina je u svetu novinarstva od svoje 17. godine.

Aiša Alić

 

CATEGORIES
Share This