Jaše na konju kroz grad, jer su mu žandarmi uzeli auto (video)

Jaše na konju kroz grad, jer su mu žandarmi uzeli auto (video)

Novopazarac čiji identitet nije poznat, jahao je danas na konju po centru tog grada iz revolta što su mu pripadnici Žandarmerije zaplenili automobil. “Džokej” je navodno “bezbedonosno intresantno lice”, a vozilo mu je zaplenjeno tokom vanredne policijske kontrole, koja je usledila nakon serije pucnjava i obračuna u Novom Pazaru.

Zasad nije poznato ko je muškarac na konju, a njegova pojava danas je izavala veliku pažnju građana koji su ga i fotografisali.

Navodno, na teritoriji Novog Pazara u toku je policijska akcija, nakon što je ovaj grad potreslo niz incidenata i pucnjava. Zbog toga je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin pre nedelju dana naredio pojačano prisustvo policije i Žandarmerije. Prisustvo većeg broja policajaca i žandarmerije, bilo je vidljivo već prvog dana, kada su zaustavljali automobile i pretresali prtljažnike.

Vulin je prošlog četvrtka obišao PU Novi Pazar, kada je razgovarao sa načelnikom i rukovodiocima PU Novi Pazar o situaciji u tom gradu.

U saopštenju MUP-a, navodilo se da je ministar Vulin rekao da „građani Novog Pazara ne zaslužuju da žive u gradu u kome se ubija, u kome možete nekažnjeno da nosite oružje, da pucate, u kome možete da kršite zakon.

 

Izvor: Nova S/ A1 video

RUBRIKE
Podeli