Gradonačelnik i predsednica Skupštine čestitali Dan grada!

Gradonačelnik i predsednica Skupštine čestitali Dan grada!

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac i predsednica Skupštine Ifeta Radončić uputili su čestitku svim Novopazarcima povodom Dana Grada. Čestitke prenosimo u celini.

Dragi sugrađani,

Želim vam srećan Dan našeg voljenog grada.

Na 557. godišnjicu osnivanja s ponosom se sećamo onih koji su osnovali naš grad i koji su nam ostavili amanet da Novi Pazar nastavimo zajedno da gradimo. Multietičnost, gostoprimljivost, preduzetnički duh i solidarnost uvek su bile vrednosti koje krase Novi Pazar i tako će i ostati u vekovima koji dolaze.

Nihat Biševac

Gradonačelnik

Drage Novopazarke i Novopazarci,

U ime Skupštine Grada Novog Pazara upućujem vam najiskrenije čestitke povodom 557. rođendana Novog Pazara, uz želju da zajedničkim radom učinimo sve što možemo u daljem razvoju voljenog nam grada.

Želja mi je i najveći motiv da učinimo zajednički sve što je u našoj moći da Novi Pazar postane centar svih pozitivnih evropskih i tradicionalnih tekovina, te da uspijemo u svemu što će biti za dobrobit svih nas i budućih generacija kojima moramo osigurati svijetlu budućnost.

Srdačno,

Predsjednica

Ifeta Radončić

Inače, povodom Dana grada priređene su brojne manifetsacije tokom cele nedelje, gde su građani imali prlilike da obiđu, a za sve one koji su u svojim domovima RTV Novi Pazar se pobrinula da im prenese deo atmosfera.

 

CATEGORIES
Share This