GIK odbio prigovore opozicije, protiv glasali i predstavnici NADA i Zavetnici

GIK odbio prigovore opozicije, protiv glasali i predstavnici NADA i Zavetnici

Gradska izborna komisija (GIK) odlučivala je danas o 86 prigovora opozicije na beogradske izbore. Odbijeni su svi prigovori, a za najveći broj odbijenih prigovora GIK je konstatovao da se tvrdnje ne zasnivaju na konkretnim činjenicama, već da se navodne nepravilnosti iznose u vidu proizvoljnih i kontradiktornih tvrdnji, piše Crta na Tviteru. Prema saznanjima N1, uz članove vladajuće koalicije, protiv usvajanja prigovora glasali su i predstavnici NADA i Zavetnika.

Kako je objavio Cesid, na dnevnom redu bilo je odlučivanje o 36 prigovora koje je podnela lista Duško Vujošević – Boris Tadić – Ajmo ljudi, 12 prigovora koalicije Moramo i 38 prigovora koalicije Ujedinjeni za pobedu Beograda.

Odbijeno je kao neosnovano 35 prigovora koalicije Ajmo ljudi, a za najveći broj odbijenih prigovora GIK je konstatovao da se tvrdnje ne zasnivaju na konkretnim činjenicama, već da se navodne nepravilnosti iznose u vidu proizvoljnih i kontradiktornih tvrdnji. GIK je rešenjima utvrdio da su tačni rezultati i da postoji kontrolni list, objavila je Crta.

Izvor: Nova S

CATEGORIES
Share This