Elfić Zukorlić: Rekotor trpi velike pritiske  , odluku o obezbeđenju je doneo pre putovanja

Elfić Zukorlić: Rekotor trpi velike pritiske , odluku o obezbeđenju je doneo pre putovanja

Druga supruga rahmetli Muamera Zukorlića, Elma Elfić Zukorlić izjavila je za A1 da je večerašnja izjava rektora Suada Bećirovića data pod pritiskom, jer je kako navodi na sednici Internacionalnog univerziteta potpisao odluku o obezbeđenju i istakao da već danima trpi pritiske što je zavedenou zapisnik sednice.

“ Posvedočio je i rektor Suada Becirovic koji je pre puta, zajedno sa Upravom univerziteta doneo sve odluke i istakao da u zadnje vreme trpi velike političke ali i porodične presinge, sto je ušlo u zapisnik sednice”, istakla je Elfić Zukorlić.

Možda je ovo i pitanje adekvatnije za IZ jer su danima unazad bili sihronizovani napadi na glavnog Muftiju Mevluda Dudića kao i na mene i ovaj deo Muftijine porodice i to od ljudi koji sebe nazivaju prijateljima rah akdemika Muamera Zukorlica, zaključuje Elma Elfić Zukorlić.

Podsećamo, na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru večeras oko 21h došlo do incidenta izmedju dva obezbeđenja zbog odluke ove visokoobrazovne institucije da uvede svoje obezbeđenje što trenutno obezbeđenje koje vodi brat rahmetli Muamera Zukorlića, Muhamed Zukorlić ne želi da ispoštuje, kako kaže iz razloga nelegitimne odluke IUNP.

RUBRIKE
Podeli