Elektroras: Gradska i prigradska naselja u Novom Pazaru i Tutinu od  večeras će imati redovno snabdevanje električnom energijom(video)

Elektroras: Gradska i prigradska naselja u Novom Pazaru i Tutinu od večeras će imati redovno snabdevanje električnom energijom(video)

Direktor novopazarskog Elektrorasa Dragan Ješić rekao je za A1 da će 90% stanovništva u Novom Pazaru i Tutinu  večeras imati redovno snabdevanje električnom energijom. On je dodao da im najveći problem pravi sneg i drveće. 

” Sve ekipe su na terenu, radimo danonoćno kako bi građani Novog Pazara i Tutina što pre imali redovno snabdevanje električnom energijom. Pored snega i  drveće nam pravi velike probleme koje od težine se polomi, padne na provodnike i iste prekine, tako da automatski  dođe  do pada mreže. Oko 90% stanovništva će večeras opet  imati redovno snabdevanje, dok će ostali biti u mraku do kraja sutrašnjeg dana. ” Grad i prigradski delovi će imati večeras, a sela sutra.” , rekao je Ješić .

Inače, u popodnevnim časovima u Novom Pazaru bez električne energije bilo je 35 sela sa oko 1400 kupaca, dok je u Tutinu bez napajanja električnom energijom oko 50 sela sa oko 1.900 korisnika.

 

.

 

E. Radetinac

RUBRIKE
Podeli