Danas i narednih par dana veliki deo Novog Pazara biće bez struje

Danas i narednih par dana veliki deo Novog Pazara biće bez struje

Bez struje će danas, od 8 do 15 časova, novopazarska prigradska mesta Važegrnci, Trnavci, Oksa, Blaževo, kao i Reciklažni centar i Betonjerka Kablar biti bez struje, najavljeno je na sajtu Elektrodistribucije Novog Pazara. Nestanka struje biće i u selima Pilareta, Kozarevo, Skukovo, Tušimlja, Glušce, Požežina, Kotline i Megalit, takođe u tom periodu. Za sutra, preksutra, ali i u četvrtak su takođe najavljena isključenja struje, ali u drugim novopazarskim naseljima.

Za utorak, 26.09. očekuje se nestanak struje u sledećim ulicama: ulice Karađorđeva, u periodu od 8 do 15 časova, dok će od 9 do 16 časova biti ulice Oslobođenja, Višegradska, Svetosavska i Hilma Rožajca.

Preksutra, u sredu, 27.09. najavljena su isključenja od 8 do 16 časova za Svojbor, Čerkez mahalu, Jaklju, Šutenovce, Rasadnik, magacine kod Silosa, Mur, Paralovo, Bišćansko brdo, Zaguljača, Podbijelje, Banja, Gazilar, Hotkovo, Izbice, Pasji potok.

Mesta: Negotinac, Odojeviće, Lopužnje, Vučja lokva, Petrovo polje, Deževski put, Postenje, Asfaltna baza, Blaževo, Vržegrnci, Kozarevo, Pilareta, Skukovo, Tušimlja, Požežina, Kotline, Batnjik, Industrijska zona, Dimitrija Tucovića i Crvena zastava takođe će u tom periodu biti bez električne energije.

U periodu od 10 do 12 časova istog dana deo ulice Stevana Nemane kod centra za socijalni rad takođe neće imati struje, kao i  Centar za socijalni rad, zgrada MUP-a, zgrada TK Raška i mesta Papići i Nicevići.

U četvrtak, 28.09. će ulice Oslobođenja, Višegradska, Svetosavska i Hilma Rožajca, u periodu od 9 do 16 ponovo biti bez struje. 

Za dodatne informacije i pitanja, građani se mogu obratiti Elektrodistribuciji Novog Pazara putem dostupnih kontakata.

CATEGORIES
Share This