Dan žalosti  sutra u Novom Pazaru!

Dan žalosti sutra u Novom Pazaru!

Zbog tragične pogibije troje sugrađana koji su život izgubili rano jutros na magistralnom putu Novi Pazar – Raška, na vanrednoj sednici Gradskog veća doneta je odluka da se 27. februar 2018. (utorak) proglasi za Dan žalosti na teritoriji Grada Novog Pazara.

Da podsetimo, dva muškarca  Sead Krlić (32), Irfan Vatić (32) i Nejla Halitović (27)  poginuli su u saobraćajnoj nesreći u blizini Novog Pazara dok je još troje ljudi povređeno potvrđeno je za A1 u policiji.

Nesreća se dogodila jutros u 8 sati kada je automobil marke BMW, novopazarskih tablica, koji je išao iz pravca Novog Pazara udario u autobus Sandžaktransa koji je saobraćao na liniji Raška Novi Pazar. Prema rečima očevidaca automobil se bukvalno podvukao pod autobus, koji je pokušao da izbegne udarac i umalo je upao u reku.

Portparolka Opšte bolnice Suada Gicić Skenderi  potvrdila je za A1 da  su tri osobe stradale  i da su tri lakše povređene.

“Hitna pomoć je brzo došla na lice mesta i jedino što je mogla da konstatuje je smrt. Beživotna tela muškaraca Sead Krlić (32), Irfan Vatić (32) i Nejla Halitović (27) prebačena su na odeljenje Sudske medicine gde je u toku obdukcija. Troje povredjenih iz autobusa pregledani su na odeljenjima Hirurgije i ORL-a, a dvoje je nakon ukazane pomoći pušteno na kućno lečenje.” kaže Gicić Skenderi.

Iza mladog braćnog para Irfana Vatića (32) i Nejle Halitović (27) ostala su dva deteta, od tri godine i šest meseci.

I Sead Krlić je bio oženjen, otac dvoje dece

foto:novipazar.rs

CATEGORIES
Share This