Brega poručio: Radujem se koncertu u Novom Pazaru (VIDEO)

Brega poručio: Radujem se koncertu u Novom Pazaru (VIDEO)

Povodom 558. godišnjice Novog Pazara, gradska uprava organizovaće 20. aprila na glavnom trgu koncert Gorana Bregovića i “Bijelog dugmeta”. Verovali ili ne, slavni Brega će prvi put, u gotovo pola veka dugoj i uspešnoj karijeri, nastupiti u Novom Pazaru. Posle koncerta, nastaviće turneju “Tri pisma iz Sarajeva” nastupima u Americi, Španiji, Rusiji i Australiji.

“Uvek je lepo kad negde sviramo i gostujemo prvi put. Novi Pazar je posebno drag grad i radujem se što ćemo ga uskoro i posetiti. “Bijelo dugme” će svirati prvi put, biće veliki koncert, pevaće i Alen i Tifa. Tog dana je praznik u Novom Pazaru i sigurno će biti ludo i veselo 20. aprila na trgu”, izjavio je Bregović.

On je u zvaničnom pozivu, koji je objavila RTV Novi Pazar, poručio da se raduje dolasku u Novi Pazar, ali ne samo on već i Tifa.

“Svečanost je u gradu, a i Tifa i ja jedva čekamo da dođemo. Biće ludo. Ko ne poludi taj nije normalan”, kazao je popularni Brega.

Inače, Brega će 25. maja u Mariboru sa filharmonijom uživo predstaviti album “Tri pisma iz Sarajeva”, dok je koncert sa istim programom u njegovom rodnom Šeher Sarajevu zakazan za 24. avgust.

 

CATEGORIES
Share This