Benjamin Birđozlić dao neopozivu ostavku u Stranci slobode i pravde u Novom Pazaru

Benjamin Birđozlić dao neopozivu ostavku u Stranci slobode i pravde u Novom Pazaru

Benjamin Birđozlić dao je neopozivu ostavku na mesto predsednika Gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Novom Pazaru, istupivši iz stranke zbog neslaganja sa trenutnom politikom.

U svom obaveštenju istakao je tri godine uspešnog rada, postizanje izuzetnih rezultata na izborima, posebno ističući samostalni izlazak na lokalne izbore u Novom Pazaru.

“Želim da Vas ovom prilikom obavestim da sam dao neopozivu ostavku na mesto predsednika Gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Novom Pazaru i da sam izašao iz te iste stranke zbog neslaganja sa trenutnom politikom koju vode.

Za skoro tri godine rada i postojanja odbora SSP u Novom Pazaru postigli smo neverovatne uspehe,kako na izborima 2022 tako i na ovim zadnjim u 2023”, rekao je bivši predsednik Gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Novom Pazaru, Benjamin Birđozlić.

Birđozlić ističe da je ponosan na uspeh postignut na izborima u Sandžaku gde su zabeležili 10288 glasova na republičkim izborima kao da i zbog rezultata smatra da je jedan mandat trebao da pripadne odboru iz Novog Pazara.

“Smatram da je jedan mandat trebao da pripadne odboru iz Novog Pazara,koji je zasigurno bio jedan od najboljih odbora u Srbiji.

Birđozlić se zahvalio građanima, članovima odbora i najavio završetak svoje političke angažovanosti.

Podsećamo na izborima održanim 17. decembra na području Sandžaka stranke koje nisu prešle cenzus su liste Stranke slobode i pravde sa oko 700 glasova, Koalicije za mir i toleranciju sa oko 300 glasova, dok je lista Bošnjačko srpskog saveza osvojila manje od 100 glasova.

CATEGORIES
Share This