U Novom Pazaru preko 200 novih radnih mesta

U Novom Pazaru preko 200 novih radnih mesta

Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u Novom Pazaru organizuje Sajam zapošljavanja u četvrtak, 25. aprila, s početkom u 12 časova, u sali Doma omladine u Novom Pazaru. Na sajmu će učešće uzeti više od 30 poslodavaca koji će ponuditi oko 200 slobodnih radnih mesta. 

Više od 1.500 nezaposlenih lica, aktivnih tražilaca posla, predstaviće se budućim poslodavcima na sajmu.

Među najtraženijim zanimanjima na sajmu su: građevinski inženjeri, arhitekte, diplomirani ekonomisti, dizajneri tekstila, mašinski inženjeri sa posebnim licencama, vozači kamiona, automehaničari, elektroinstalateri, šivači tekstila, tapetari, konobari, kuvari, recepcionari, administrativni radnici, rukovaoci građevinskim mašinama, pomoćni građevinski radnici…

Među kompanijama koje su potvrdile svoje učešće na sajmu su: proizvođači tekstila „Mizan line“, hoteli „Vrbak ND“ i „Akva termale“, proizvođači nameštaja „Numanović SNS“ i „Tahirović“, građevinske firme „Novi Pazar – Put“ i „Trgo Kemo grup“, „Maxers doo“ i drugi.

Zainteresovani poslodavci koji žele da učestvuju na Sajmu zapošljavanja mogu dobiti bliže informacije u prostorijama Filijale Novi Pazar NSZ, ul. Šabana Koče br. 18, ili na telefon 020-330014 i 020-330055.

Prijavu za učešće na sajmu, s podacima o broju potrebnih radnika i njihovim zanimanjima, mogu dostaviti novopazarskoj filijali najkasnije do 23. aprila.

 

CATEGORIES
Share This