Tri liste za sada proglašene za lokalne izbore u Tutinu

Tri liste za sada proglašene za lokalne izbore u Tutinu

Proglašene su tri liste koje će uzeti učešće na lokalnim izborima u Tutinu, zakazanim za 2. jun: „SDA Sandžaka – dr Sulejman Ugljanin“, „Stranka pravde i pomirenja – Amanet muftijin za ponosni Tutin – Usame Zukorlić“, te lista „Naš izbor – Zaim Redžepović“, Grupa građana „Tutin – naš grad“.

Prva proglašena lista za izbore u Tutinu je lista „SDA Sandžaka – dr Sulejman Ugljanin“. Listu predvodi Selma Kučević, a na ovoj listi predloženo je 37 kandidata za odbornike, što odgovara predviđenom broju mesta u tutinskoj skupštini.

Druga proglašena lista za lokalne izbore u Tutinu je Stranke pravde i pomirenja pod nazivom „Amanet muftijin za ponosni Tutin – Usame Zukorlic“. Na čelu ove liste biće Faris Rešovic i za ovu listu takođe je  predloženo 37 kandidata za odbornike.

Treća proglašena lista za izbore u opštini Tutin je „Nas izbor – Zaim Redzepović; Grupa građana „Tutin – naš grad“ na čijoj listi je predloženo 22 kandidata za odbornike.

Opštinska izborna komisija (OIK), potvrdila je ove tri liste, što označava priznanje njihovog učešća na predstojećim izborima u Tutinu.

 

 

CATEGORIES
Share This