Stranka pravde i pomirenja isključila Nuhovića iz članstva

“Osuđujemo sve aktivnosti koje je preduzeo Nusret Nuhović na obaranju vlasti, a koje imaju za cilj isključivo za lični interes, a na štetu građana Opštine Sjenica. Shodno tome Predsedništvo Stranke Pravde i Pomirenja jednoglasno isključuje Nusreta Nuhovića iz članstva”, izjavili su iz ove stranke.


Stranka Pravde i Pomirenja najoštrije osuđuje zlonamerne napade na funkcionere Stranke Pravde i Pomirenja, kada Opština Sjenica niže uspehe i koja je uzor ostatku regije Sandžaka, te, kako se izlazi iz finansijske krize u koju je ovu Opštinu dovela prethodna vlast, a koju su činile SDA i SDP kroz razna zaduživanja.

“Naglašavamo da dajemo punu podršku opštinskoj vlasti u Sjenici na čelu sa predsednikom Opštine Munibom Mujagićem”, stoji u saopštenju.

Stranka Pravde i Pomirenja ne podržava smenu v.d. direktora Direkcije za uređivanje grada, direktora Javnog komunalnog preduzeća i predsednika Skupštine Opštine Sjenica.

Kako stoji u saopštenju, Stranka Pravde i Pomirenja će upotrebiti sva zakonom dozvoljena sredstva, kako bi se sačuvalo dostojanstvo svakog člana Stranke kao i njen kredibilitet i ugled u konačnici.

Predsedništvo Stranke i Pomirenja ističe zahvalnost koalicionim partnerima, koju čini  vlast u Sjenici i koja radi u interesu građana Opštine Sjenica.

 

RUBRIKE
Podeli