Smena sunca i oblaka, u subotu novo naoblačenje i pad temperature

Smena sunca i oblaka, u subotu novo naoblačenje i pad temperature

U većem delu zemlje biće umereno oblačno i suvo sa sunčanim intervalima. Jedino u Banatu, na istoku i jugoistoku ponegde kratkotrajna kiša, a na planinama slab sneg. Temperatura do 13 stepeni.

subotu novo naoblačenje uz pad temperature s kišom u nižim i snegom u višim predelima, naročito na jugozapadu, jugu i jugoistoku Srbije gde će doći do formiranja snežnog pokrivača. Vetar slab severni i severozapadni. Najniža temperatura od -2 do 3 stešena, najviša od 5 do 11 stepeni.

Za nedelju se predviđa umereno do potpuno oblačno vreme, mestimično u nižim predelima sa kišom i susnežicom, a na jugu ponegde i sa snegom, dok će na planinama biti sa snegom uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača. Vetar slab, severnih pravaca. Najniža temperatura od 0 do 4 stepena, najviša od 4 do 7 stepeni.

Prvog dana naredne sedmice umereno oblačno i uglavnom suvo, na jugozapadu i jugu još ponegde moguća slaba kiša i susnežica, na planinama slab sneg. Vetar slab, u košavskom području i umeren istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od -1 do 3 stepena, a najviša dnevna od 4 do 7 stepeni.

 

CATEGORIES
Share This