SDP počela sa prikupljanjem potpisa za izbore (VIDEO)

SDP počela sa prikupljanjem potpisa za izbore (VIDEO)

Prikupljanje potpisa podrške listi Evropski Novi Pazar-Rasim Ljajić i stranka SDP, počelo je danas od 13h u prostorijama Sandžačke demokratske partije. Predstavnici ove stranke ističu da su zadovoljni brojem prikupljenih potpisa kao i da se nadaju pobedi na predstojećim izborima.

“Kao što znate danas su raspisani izbori kako na lokalnom tako i na parlamentarnom nivou kod nas u Sandžačkoj demokratskoj partiji (SDP) kao što vidite veliki broj građana daje podršku.

Do sada imamo podatak da je za nekih 1h i 45 minuta dalo 556 građana svoj potpis podrške listi “Evropski Novi Pazar-Novi Pazar“ i to je na neki način da kažem jedan znak podrške da smo dobro radili u predhodnom periodu i da ćemo na ovim izborima odneti ubedljivu pobedu.

Mi smo iz partije zadovoljni i smatram da ćemo do kraja dana predati listu i uzeti broj jedan sa kojim ćemo izaći na ove izbore“, rekao je Armin Mehović, potpredsednik Gradskog odbora SDP-a.

Podsetimo. nosilac liste Sandžačke demokratske partije (SDP) na predstojećim izborima biće Nihat Biševac, potvrdio je za portal A1 osnivač te stranke, Rasim Ljajić.

CATEGORIES
Share This