Proglašene dve liste za lokalne izbore u Novom Pazaru

Proglašene dve liste za lokalne izbore u Novom Pazaru

Liste “Evropski Novi Pazar-Rasim Ljajić“ i lista “Aleksandar Vučić-Novi Pazar ne sme da stane-Ivica Dačić“ odobrene su i proglašene ove nedelje, stoji na sajtu Republičke izborne komisije.

Izborna lista “Evropski Novi Pazar-Rasim Ljajić“ proglašena je u sredu, 1.11.2023. Gradska izborna komisija Novog Pazara prihvatila je potpise podrške za listu “Evropski Novi Pazar-Rasim Ljajić. Sandžačka demokratska partija prva je u Srbiji koja je proglasila izbornu listu.

Sandžaška demokratska partija za jedan dan skupila je 1.400 potpisa građana, a prvi na listi stranke je gradonačelnik Novog Pazara, Nihat Biševac.

Drugi na listi je Ministar turizma Husein Memić, treća na listi je Alma Šarenkapić, četvrti na listi je Predsednik Gradskog odbora Sandžačke demokratske partije Vahedin Melajac, peta na listi je Edina Rašljanin.Na listi su i Fahrudin Đekić, Albin Šabotić, Ulfeta Demčović i ostali.

Gradska izborna komisija Novog Pazara proglasila je i izbornu listu “Aleksandar Vučić – Novi Pazar ne sme da stane – Ivica Dačić” danas 3.11.2023. a prvi na listi je zamenik gradonačelnika Vladimir Marinković.

Još neki od odbornika u ove liste su i direktor Osnovne škole “Bratstvo” Dejan Kulundžić, bivši narodni poslanik Nikola Jolović,  Simona Pendić, Gradimir Nedeljković i Nemanja Mančić, te bivši članovi Gradskog veća Tihomir Ratković,  Nikola Milenković i Milica Mančić.

Obe izborne liste kandidata za odbornike skupštine grada Novog Pazara broje 47 odbornika.

CATEGORIES
Share This