Otac nastradale devojčice nezadovoljan presudom, „SUDIJA JE PRESUDOM AKTIVIRAO BOMBU U MENI“ (video)

Otac nastradale devojčice nezadovoljan presudom, „SUDIJA JE PRESUDOM AKTIVIRAO BOMBU U MENI“ (video)

Viši sud u Novom Pazaru osudio je Hasanović Belmina na kaznu maloletničkog zatvora u trajanju od 2 (dve) godine zbog toga što je automobilom, na pešačkom prelazu, u Novom Pazaru, udario i usmrtio petnaestogodišnju Melisu Zećović, saopštilo je Više javno tužilaštvo u tom gradu, koje će se i žaliti na presudu suda. Isto će učiniti i odbrana. Otac nastradale devojčice rekao je za A1 da je sudija Višeg suda ovakvom odlukom sada ubio njegovu porodicu.

Petnaestogodišnja Melisa Zećović umrla je na licu mesta, kada ju je Belmin Hasanović, tada maloletnik, udario vozilom na pešačkom prelazu. Za to delo Visi sud u Novom Pazaru ga je osudio na dve godine maloletničkog zatvora, što je minimalna predviđena kazna. Porodica nastradale devojčice smatra da ovakva odluka suda je bahatim vozačima poslala jasnu poruku.

Ne miri se ni Više javno tužilaštvo koje će uložiti žalbu na izrečenu presudu, a isto će učiniti i odbrana, koja nije želala da komentariše slučaj dok presuda ne bude pravosnažna. Dok se čekaju žalbe, porodica, kako kaže otac nastradle, sve opet proživljava umesto da im pravda pruži malo mira.

Inače, Hasanović se tereti da je 12. decembra prošle godine, rano ujutru, upravljajući “golfom” sa probnom vozačkom dozvolom, na pešačkom prelazu udario devojčicu koja je od zadobijenih povreda preminula. Zbog Melisine smrti, ali i učestalih saobraćajnih nezgoda, građani novopazarskog naselja Mur održali su protestni skup, posle kojeg su lokalnoj samoupravi predali niz zahteva kako bi se unapredila bezbednost saobraćaja

CATEGORIES
Share This