Oglasio se i brat Rasima Lajića: Neću dozvoliti nikome da blati mene i moju porodicu

Oglasio se i brat Rasima Lajića: Neću dozvoliti nikome da blati mene i moju porodicu

Mirsad Ljajić, brat Rasima Ljajića, demantovao je optužbe koje ga povezuju sa podmetanjem požara ispod automobila potpredsednika Gradskog odbora Stranke pravde i pomirenja, Nermina Balije, u svom saopštenju.

Mirsad Ljajić je u svom saopštenju rekao da zahteva od policijske uprave da hitno istraži paljenje automobila Nermina Balije i identifikuje počinioce, kao i da javnost što pre bude obaveštena o motivima iza tog događaja.

“ Tražim od policijske uprave da pod hitno rasvetli događaj paljenja automobila Nermina Balije, hoću da policija utvrdi i ko su počinioci, a posebno koji su motivi, te da se o tome obavesti javnost što pre”, napisao je Ljajić.

Mirsad Ljajić u svom saopštenju je napisao i  da je podneo krivičnu prijavu protiv vlasnika portala Sandžakpress, kao i protiv NN lica koja su autor  teksta u kom je on direktno optužen za ovaj čin.

“Želim da obavestim javnost da sam podneo krivičnu prijavu protiv vlasnika portala Sandžakpress kao i NN lica koje je autor teksta”, napisao je Ljajić.

Mirsad Ljajić je naglasio da njegova porodica godinama živi pošteno i časno, te da neće dozvoliti da ih bilo ko neosnovano blati i uvlači u blato.

“Ja sam ozbiljan i častan čovek, poznat po svojoj pouzdanosti i nepokolebljivom integritetu.  Moja reč ima težinu jer uvek stojim iza onoga što kažem i sigurno neću dozvoliti bilo kome da ljaga moju porodicu i mene i uvlači me u blato u kojem živi”, dodaje Ljajić.

CATEGORIES
Share This