Novogodišnji vašar u Novom Pazaru trajaće do sutra

Novogodišnji vašar u Novom Pazaru trajaće do sutra

Uzbudljiva atmosfera tradicionalnog zimskog vašara u Novom Pazaru ponovno je obasjala grad. Manifestacija koja se održava već niz godina svečano je počela 22. decembra.

Organizatori su temeljito pripremili ovu šoping turističku manifestaciju, obećavajući posetiocima širok spektar izlagača iz različitih gradova Srbije.

Enes Pljakić, glavni organizator vašara za RTV naglasio je da će posetioci imati priliku da uživaju u šopingu od 10 sati ujutru, ističući da će se pronaći raznovrsna roba po izuzetno povoljnim cenama.

„Cilj nam je povratak trgovine u Novi Pazar kao nekadašnjeg centra, gde će posetioci moći pronaći sve što im je potrebno po veoma niskim cenama“, dodao je Pljakić.

Pljakić  je naglasio da su stvoreni optimalni uslovi za izlagače i kupce kako u dvorani „Pednik„, tako i u šatorima postavljenim ispred dvorane.

Humanitarni aspekt vašara ostaje u fokusu, jer roba koja ne nađe svog kupca će biti donirana u humanitarne svrhe.

Novogodišnji vašar u Novom Pazaru trajaće do petka, 26. decembra 2023. godine, s radnim vremenom od 10 do 21 sat. Svi su pozvani da učestvuju u ovoj tradicionalnoj manifestaciji koja spaja šoping, zajednicu i humanost.

Ovaj tekst sufinansirao je Grad Novi Pazar.

CATEGORIES
Share This