NOVI PAZAR Predstojeći dani bez struje

NOVI PAZAR Predstojeći dani bez struje

Bez struje će danas, od 9 do 16 časova, novopazarska naselja Jošanica, Rasadnik, Šutenovac, Ćerimidžinica, kao i domaćinstva oko pumpe “Kvele“ biti bez struje, najavljeno je na sajtu Elektrodistribucije Novog Pazara. Nestanka struje biće i u selima Osoje, Cvijetnje, Zaguljača, Lukare, Jukovača, Kruševo, Kožlje, Kominje i Žunjeviće, takođe u tom periodu. Za sutra, preksutra, ali i u četvrtak su takođe najavljena isključenja struje, ali u drugim novopazarskim naseljima.

Za utorak, 18.7. očekuje se nestanak struje na sledećim lokalitetima: Poila, Pobrđe, Ivanča, Vidovo, Vojniće, Šumsko, Demirov han, Dojeviće, O.Š.Salakovac, Salakovac, Tepe. Bez struje će biti i oko Atletskog stadiona, Lug 2, Lug 3, Lug 4, Lug 5, Hadžet 7 (Paralovo), Barakovci, Varevo, Jerka, Lukocrevo, Roginje, Repetitor, Buster stanica i to od 8 do 16 časova.

Preksutra, u sredu, 19.7. najavljena su isključenja od 8 do 15 časova za Šestovo, Šestovski potok, Vojniće, Vrbolazi, Đurđevi stupovi, Semenjača, Potok, Biserovača, Pnuće i Prćenova. Mesta: Kosuriće, Miščiće, Dolac, Deževa, Vranovina, Šaronje, Polokci, Kuzmičevo, Rast, Joše, Dramiće, Kovačevo, Ljuljac, Badanj, Vranovina, Bekova i Vitoš takođe će u tom periodu biti bez električne energije.

U četvrtak, 20.7. naselje Šutenovac (ispod Lukoila) će u periodu od 8 do 15 časova biti bez struje.

 

CATEGORIES
Share This