Nihat Biševac i Samir Lekić čestitali Kurban-bajram i poslali poruku mira i zajedništva

Nihat Biševac i Samir Lekić čestitali Kurban-bajram i poslali poruku mira i zajedništva

Povodom Kurban-bajrama, gradonačelnik Novog Pazara, Nihat Biševac, i predsednik Skupštine, Samir Lekić, uputili su čestitke vernicima islamske veroispovesti, naglašavajući važnost mira, zajedništva i pomoći onima koji su u potrebi.

Gradonačelnik Nihat Biševac poželio je sugrađanima da Kurban-bajram provedu u miru, zdravlju i sreći, deleći radost i berićet sa svojim porodicama, komšijama i prijateljima.

“Svim sugrađanima islamske veroispovesti želim da nastupajući Kurbam Bajram proslave u miru, zdravlji i sreći deleći radost praznika i berićeta sa svojim porodicama, komšijama i prijateljima, ne zaboravljajući i one kojima su potrebni naša nesebična podrška podrška i pažnja, a u duhu neprolaznih vrednosti koje su nam u nasleđe ostavile predhodne generacije”, poželeo je gradonačelnik Novog Pazara, Nihat Biševac.

Biševac je istakao i važnost istinskog povezivanja među ljudima kroz blagonaklonost i dobročinstvo.

Kurban bajram čestitao je i Vladimir Marinković, zamenik gradonačelnika Novog Pazara, koji je uputio čestitke svim građanima islamske veroispovesti. On je istakao bogatstvo različitosti koje nas obavezuje na međusobnu saradnju, uvažavanje i poštovanje.

“Svim građanima islamske veroispovesti upućujem najsrdačnije čestitke povodom nastupajućeg Kurban bajrama.

Naše bogatstvo je u različitosti, čije nas postojanje obavezuje na međusobnu saradnju, uvažavanje i poštovanje”, poručio je muslimanskim vernicima, zamenik gradonačelnika Novog Pazara, Vladimir Marinković.

Samir Lekić, predsednik Skupštine, u svojoj čestitki poželio je sugrađanima da praznik provedu u dobrom zdravlju, duševnom miru i blagostanju, u krugu svojih porodica, prijatelja i komšija.

“U ovim danima kada u duhu tradicije dodatno jačamo naše međusobne veze i prinosimo žrtvu, neka naša srca i domovi budu otvoreni za svakog čoveka, naročito za ljude u potrebi, slabije i nemoćne. Uz želje da nas pokreće  snaga ljubavi i oprosta i naša dela uvek budu u skladu istinom da smo pred Stvoriteljem svi jednaki, Bajram šerif mubarek olsun”, poručio je predsednik Skupštine Novog Pazara, Samir Lekić.

 

CATEGORIES
Share This