Nestanak vode u pojedinim delovima Novog Pazara

Nestanak vode u pojedinim delovima Novog Pazara

Stanovnici naselja Lug 1, Lug 2 i Lug 3 danas će se suočiti sa privremenim prekidom vodosnabdevanja zbog planiranih radova na mreži. Prema najavama nadležnih, očekuje se da će ovi radovi biti sanirani do 17 časova.

Iz Vodovodnog preduzeća su istakli da su ovi radovi deo šireg napora da se obezbedi stabilnost i pouzdanost vodovodne mreže, čime se smanjuju mogući prekidi u budućnosti. Građani se mole za razumevanje i strpljenje tokom ovog privremenog prekida vodosnabdevanja.

U cilju ublažavanja neprijatnosti tokom prekida, građanima se preporučuje da unapred obezbede dovoljne količine vode za osnovne potrebe tokom navedenog perioda. Takođe, savetuje se da se smanje aktivnosti koje zahtevaju korišćenje vode kako bi se olakšala situacija dok se radovi ne završe.

Vodovodno preduzeće apeluje na građane da budu obazrivi u korišćenju vode nakon ponovnog uspostavljanja vodosnabdevanja, kako bi se izbegla mogućnost pojačanog pritiska u mreži.

Stanovnici naselja Lug 1, Lug 2 i Lug 3 su pozvani da prate dalja obaveštenja na Fejsbuk stranici JKP Vodovod i kanalizacija Novi Pazar u vezi sa završetkom radova i ponovnom uspostavom vodosnabdevanja.

CATEGORIES
Share This