Nakon vremenskih nepogoda gradski štab angažovao mehanizaciju za sanaciju puteva

Nakon vremenskih nepogoda gradski štab angažovao mehanizaciju za sanaciju puteva

Gradski štab za vanredne sednice doneo je naredbu kojim se angažuju javna komunalna preduzeća na sanaciji putnih pravaca, informacije su do kojih smo došli nakon večerašnjeg zasedanja štaba.

Već desetak dana zaredom, Novi Pazar zahvatile su obilne padavine. Oštećeni su seoski putevi, ulice i rečna korita u manjem obimu.


„Danas u popodnevnim satima Novi Pazar je zahvatila oluja sa velikom količinom padavina. Ulice su bile prepune vode. Došlo je do izlivanja vode u dve kuće u Prvomajskoj ulici.

U ulici Ruđera Boškvića je došlo do začepljenja, vatrogasci su bili na licu mesta i intervenisali su. U višim delovima grada sa strmim ulicama došlo je do izlivanja mulja. Radnici JKP Čistoća već su na terenu i uklanjaju mulj.
Naselje Ćeremidžinica je takođe pogođeno i odnet je tampon koji je bio pripremljen za asfaltiranje. Ujutru će ekipe krenuti sa čišćenjem dvorišta naših sugrađana u ovom delu grada.

Trenutno se voda povukla u korita reka. Oko 18h došlo je do udara groma u jednu kuću Hercegovačkoj ulici. Na sreću, nije bilo povređenih, požar je ugašen a vatrogasci se nalaze na licu mesta i dalje”, rekao je Ismail Dupljak, načelnik Odeljenja za vanredne situacije.

CATEGORIES
Share This